2 Ocak 2009 Cuma

Ronaldinho'yu soydular !



İtalya'nın Serie A takımlarından Milan'ın yıldız oyuncusu Brezilyalı Ronaldinho'nun Galliate Lombardo'daki villası hırsızlar tarafından soyuldu.

Pazartesiyi salıya bağlayan gece içeride hiç kimsenin olmadığı bir sırada eve giren hırsızların, mücevherleri ve değerli saatleri çaldıkları bildirildi.

Villanın korumalarının müdahalesi sonrası olay yerinden kaçmayı başaran dört hırsızın, altın top dahil olmak üzere spor malzemelerini ise çalmadıkları veya çalmayı başaramadıkları kaydedildi.

Hırsızlık olayı, Ronaldinho, kardeşi ve hizmetlisinin Noel tatili için Brezilya'da oldukları sırada gerçekleşti. Çalınan mücevher ve saatlerin değerinin binlerce avro olabileceği, ama bu konuda kesin rakamın ancak Ronaldinho'nun dönüşü sonrasında saptanabileceği belirtildi.

Emniyet birimlerinin ilk belirlemelerine göre, hırsızlar Varese'ye bağlı Galliate Lombardo beldesindeki villaya geceyarısından sonra girdiler. Hırsızların, villaya bir banyo penceresinden girmiş oldukları saptandı. Alarmın çalışmamış olması, sistemin hırsızlarca devre dışı bırakıldığının göstergesi olarak değerlendiriliyor. Villanın özel korumalarının olaya müdahalesinin, evde birilerinin varlığını farketmeleri sonrasında gerçekleştiği ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre hırsızlar, Ronaldinho'nun spor malzemeleri, formaları ve ayakkabıları için kullandığı dolaba dokunmadılar.

Ronaldinho'nun büyük olasılıkla altın topunu da saklamakta olduğu çelik kasanın açılmamış olduğu tespit edildi.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan