2 Ocak 2009 Cuma

"Spalletti bırakmalı!"



İtalyan Basını'na konuşan AC Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti AS Roma'nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması durumunda Luciano Spalletti'nin görevi bırakması gerektiğini dile getirdi ve "Roma yaşamak ve çalışmak istediğim bir şehir" sözleriyle kafalarda soru işareti yarattı.

Corriere dello Sport'a konuşan AC Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin "Luciano Spalletti çok hakettiği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yakalarsa sezon sonunda AS Roma'dan ayrılmalı" sözleri, daha önceki bir demecinde başkent ekibinde çalışmak istediğini ifade ettiği için tartışma konusu yarattı.

Bu sezon İtalya'nın başkenti Roma'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali'nde AS Roma'yı görmek istediğini ifade eden Ancelotti "1984'te bu şehirdeki finalde Liverpool'a kaybetmişlerdi, bu sefer kazanmalarını istiyorum" dedi.

Ac Milan'ın tranfer planları hakkında da konuşan Ancelotti "Fabio Cannavaro çok sevdiğim bir insan, ayrıca Thiago Silva ancak gelecek sezon formamızı giyebilecek" sözleriyle tecrübeli milli takım kaptanının Milano'ya gelebileceği sinyalini verdi.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan