19 Haziran 2009 Cuma

Pirlo ve Pato..



Görevi geçtiğimiz hafta Chelsea ile anlaşan Carlo Ancelotti'den devralan Milan'ın yeni teknik patronu Leonardo, adları Chelsea ile anılan Alexandre Pato ve Andrea Pirlo'nun takımda kalacağını açıkladı.

La Gazetta dello Sport'a konuşan Leonardo, " Onlar Milan'dan ayrılmayacaklar. Her ikisi de takım için çok önemli oyuncular" dedi.

" Geçmişte kazandığımız başarılarda onların çok büyük payı var, özellikle de Pirlo'nun.." diyen Leonardo iki oyuncunun gitmesine izin vermeyeceğini belirtti.

Pirlo ve Pato'nun isimleri eski teknik direktörleri Carlo Ancelotti'nin yeni sezonda çalıştıracağı Chelsea ile anılıyordu.
Pato geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Ancelotti ile konuştuktan sonra geleceği hakkında karar vereceğini söylemişti.

Milan taraftarlarını sevindiren açıklama asbaşkan Adriano Galliani'de geldi. Galliani, Pato'nun hiç bir yere gidemeyeceğini söyledi.
"Bütün büyük isimler yüzde 99.9 takımda kalacak diyen Galliani, "Dünyanın 19 yaşındaki oyuncular arasında en iyisi olan Pato, yüzde 100 kalacak" şeklinde konuştu.

Galliiani ayrıca Edin Dzeko'yu istediklerini ancak Wolfsburg'un Bosnalı forveti bırakmayacağını açıkladı.

Öte Yandan Milan'da kiralık oynayan Andriy Shevchenko ve Philippe Senderos'un yeni sezonda kadroda olmayacakları açıklandı.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan