19 Haziran 2009 Cuma

Pirlo'dan yalanlama geldi !



Serie A takımlarından AC Milan'da forma giyen İtalyan yıldız Andrea Pirlo, eski hocası Carlo Ancelotti'nin takımı Chelsea'ye transfer olacağı şeklindeki iddiaları yalanladı.

Serie A ekiplerinden AC Milan'da forma giyen 30 yaşındaki İtalyan oyuncu Andrea Pirlo, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Chelsea'ye transfer olacağı şeklinde Ada basınında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İrlanda'da yayın yapan Independent adlı bir gazete konuyla ilgili olarak verdiği haberde, Pirlo ile yaptığını iddia ettiği özel bir röportajı yayınlamış ve Pirlo'nun, "Eski teknik direktörüm Carlo Ancelotti'yle yeniden bir arada olmak isterim. Ancelotti mükemmel bir teknik adam. Belki de kariyerimde yeni bir sayfa açma zamanıdır" şeklindeki sözlerine yer vermişti.

Ancak Pirlo, bugün kulübünün resmi internet sitesine, "İrlanda'daki Independent Gazetesi'yle asla konuşmadım. Ve hiç kimseye bu konuyla ilgili olarak bir röportaj vermedim. Bana atfedilen bu açıklamalar doğru değil" dedi.

Pirlo, İtalya Milli Takımı'yla birlikte Güney Afrika'da düzenlenen Konfederasyon Kupası Finalleri'nde boy gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan