9 Temmuz 2008 Çarşamba

Kapışıyorlar



İki önemli İtalyan ekibi AS Roma ve AC Milan transfer borsasında karşı karşıya geldi. Roma gözünü geride bıraktığımız EURO 2008'in ön plana çıkan isimlerinden olan Rus oyuncu Roman Pavlyuchenko'ya dikerken, AC Milan'ın da 26 yaşındaki etkili forvet oyuncusu için girişimleri olduğu iddia edildi.

Roma'nın Pavlyuchenko için kulübü Spartak Moskova'ya 12 milyon avroluk bir teklif sunduğu öne sürülürken, Arsenal ile Togo'lu forvet Emmanuel Adebayor konusunda bir türlü anlaşamayan Milan'ın yedekte tuttuğu isim olan Roman Pavlyuchenko'ya yönelmeye başladığı ve bu yüzden Roma'nın teklifinin geri planda kaldığı söyleniyor.

Milan'ın 1 numaralı yöneticisi Adriano Galliani de Pavlyuchenko transferinin Adebayor uğraşlarına göre daha rahat olacağını belirtti. Spartak Moskova ile olan sözleşmesi 2011 yılına kadar devam eden Roman Pavlyuchenko ile daha önce Tottenham'ın da adı geçmişti. Öte yandan Roma'nın önümüzdeki günlerde forvet oyuncusu Amentino Mancini'yi satarak, takıma yeni bir güç katmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan