2 Ocak 2009 Cuma

Gattuso'nun İstanbul hayali !



Dizindeki sakatlık sebebiyle sezonu kapadığı açıklanan AC Milanlı Ivan Gennaro Gatusso, kulübünün televizyon kanalına verdiği demeçte; 2009 yılıyla ilgili en büyük hayalinin İstanbul'da, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası Finali'yle sahalara dönmek olduğunu ifade etti.

"Sakatlığımla ilgili gidişat iyi yönde, 16 gün oldu ve artık iyileşme sürecindeyim."

"2008 yılı iyi ve kötü anılarla geride kaldı, artık bunlar üzerinde konuşmanın çok anlamı yok. 2009 için söyleyebileceğim en önemli şey; takımımın İstanbul'da oynanacak UEFA Kupası Finali'ne kalabilmesi ve sahada olabilmek."

"İstanbul'la ilgili kötü anılarım var, bunları 2009'da iyiye çevirmek istiyorum. Takımımın finale kalacağına inancım sonsuz. Maça kadar iyileşemesem de saha kenarında olacağım ve arkadaşlarıma moral verebilmek için elimden geleni yapacağım."

Olimpiyat Stadı'ndaki unutulmaz Şampiyonlar Ligi Finali'nde 3-0'dan Liverpool'a kaybeden ve yıkımı yaşayan AC Milanlı başarılı orta saha oyuncusu Ivan Gennaro Gatusso, kulübünün televizyon kanalına verdiği demeçte; 2009 yılıyla ilgili en büyük hayalinin İstanbul'da, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası Finali'yle sahalara dönmek olduğunu ifade etti.

Karakterinde pes etmeye asla yer olmadığına değinen Gattuso, 2009 yılında İstanbul'la ilgili kötü anılarını iyiye çevirmek istediğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Template by - AC Milan | Kavak Yelleri Fan